Bota

Pas takimit ballë për ballë në Gjenevë, Putin komplimenton Biden: Shumë ndryshe nga Donald Trump, burrë shteti me përvojë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka komplimentuar Joe Biden si burrë shteti me përvojë pas takimit në Gjenevë të Zvicrës.

Putin thotë se Joe Biden është shumë ndryshe nga Trump si dhe paraardhësit e tij Presidentë të SHBA.

Para takimit Putin shpresonte që Biden të mos ishte aq impulsiv sa Trump, por pas Samitit theksoi se është shumë e rrallë që për 2 orë të flasësh me një politikan në detaje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button