Ekonomia

Përfaqësuesja e FMN: Shqipëria nuk është gati për Amnistinë Fiskale, qeveria duhet të korrigjojë…

Përfaqësuesja e Fondit Monetar Ndërkommbëtar (FMN) në Shqipëri, Yan Sun, ka shprehur shqetësimin e ndërkombëtarëve për ligjin e Aministisë Fiskale.
Në konferencën e mbajtur me ministren e Financave dhe Ekonomisë Delinda Ibrahimaj dhe me guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, përfaqësuesja Sun tha se FMN e ka parë me kujdes ligjin dhe e konsideron atë si një ‘kartë për të dalë nga burgimi i të gjitha detyrimeve tatimore.’

Zyrtarja e FMN theksoi se Shqipëria,  për arsye të mos zhvillimit në disa elementëve nuk është gati për këtë projektligj dhe duhet ta korrigjojë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button