Politika

Rekomandimi i KE, Rama: Konfirmimi që Shqipëria i ka bërë detyrat

Pak minuta pasi Komisioni Evropian rekomandoi çeljen e negociatave që tani mes Shqipërisë dhe BE, ka ardhur edhe reagimi i kryeministrit Edi Rama.
Me një status në faqen e tij në Twitter, Rama, shkruan se me këtë rekomandim, konfirmohet se “Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces”.

Postimi i plotë i kryeministrit Rama 
Rekomandimi pozitiv pa kushte i Komisionit Europian për çeljen zyrtare të negociatave për anëtarësim të Shqipërisë me Bashkimin Europian, konfirmon se Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces. Në 15.00 komunikim i përbashkët publik me ambasadorin e BE

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button