Ekonomia

Shemben objekte pas Hotel Tiranës, do shembet godina e INSIG-ut dhe nenstacioni elektrik

Firma nenkontraktore qe po kryen punimet per ndertimin e unazes se vogel te Tiranes, kete fundjave ka shembur disa objekte ne segmentin e kater, pas Hotel Tirana.

Keto jane godinat e shembura kete fundjave ne segmentin e katert te unazes se vogel te Tiranes.  Punimet per shembejen e tyre kane nisur qe diten e premte. Keto objekte dhe godina e shoqerise se sigurimeve INSIG  jane shpronesuar nga qeveria muaj me pare.

Per ndertimin e segmentit te 4 te unazes se vogel mbetete per tu shembur godina e INSIG-ut dhe nenstacioni elektrik qe ndodhet pas Hotel Tirana. Ky nenstacion eshte jashte funksionit prej kohesh. Me shembjen e godines se insigut dhe largimit te nenstacionit elektrik, do t’i hapet rruge ndertimit te kesaj pjese te unazes se vogel. Sipas bashkise se tiranes Unaza e vogel e kryeqyetit do te perfundoje ne fund te muajit gusht.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button