Politika

Zgjedhjet e 14 majit/ Ambasadoret Kim dhe Hohmann takim me komisionerin Celibashi

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim dhe ambasadorja e BE-së Christiane Hohmann po zhvillojnë një takim me Komisionerin Ilirjan Celibashi.
Sot Komisioneri Celibashi do të gjithë kandidatët e 11 bashkive të mëdha në vend.
Një ditë më parë, ambasadorja K në një intervistë për Zërin e Amerikës Theksoi se është e rëndësishme dhe e drejtuesve të autoriteteve që janë të kontrolluara për të dhe për t’iu përgjigjur rreziqeve që janë nga ODIHR-i në lidhje me mendimet e kaluara. .
Kjo kërkon edhe kandidatët e listave dhe ofrimin e integritetit, sipas diplomatëve amerikanë.
Pritshmëritë e Uashingtonit, theksoi ambasadorja K, janë që të bëjnë më të mirën që do të thotë që zgjedhja e Shqipërisë në standardet dhe normat e mëparshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button