MaqedoniaRajoni

Zgjedhjet në Maqedoni: Edhe 4 ditë për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputetë

Sipas kalendarit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve të Maqedonisë, partitë politike kanë edhe katër ditë, deri më 11 nëntor, për t’i dorëzuar listat e kandidatëve për deputetë.

Deri tani, listat i kanë dorëzuar Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë, Partia Demokratike Shqiptare, Partia Liberal-Demokrate e Maqedonisë dhe Lëvizja për Reforma-PDSH.

Fushta zgjedhore fillon më 21 nëntor dhe do të zgjasë deri më 9 dhjetor. Zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mbahen më 11 dhjetor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button