Kronika

Zyra, gatishmëri për zgjedhjet! Prokurorët marrin urdhër për ndjekjen e krimeve zgjedhore

“Ka një udhëzim të përgjithshëm që rregullon gjithë procesin zgjedhor sa i përket aktivitetit të Prokurorisë. Prokuroritë gjatë gjithë fushatës zgjedhore kanë një nivel tjetër të gatishmërisë së si ato angazhohen sa i përket çështjeve që lidhen me mua që lidhen me zgjedhjet. U kemi kërkuar të gjithë prokurorët e rretheve të gjykimit që kanë një praktikë të tillë që të bëjë me të gjithë agjencitë e tjera ligjorezbatuese, së dyti kërkon një maksimal të prokurorëve duke u paraetizuar padiskutim një shenjë që lidh me mua. fushë e zgjedhjeve” , tha Çela.

Sipas kësaj, prokurorët urdhërohen të qarkullojnë për të përdorur hetimet dhe të mjeteve të posaçme për çdo kallëzim që pretendohet të jetë një zgjedhje e lirë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button