Home / Moda / Willow Smith imazh i syzeve Chanel vjeshtë / dimër 2016/17

Willow Smith imazh i syzeve Chanel vjeshtë / dimër 2016/17

Ambasadori i syzeve Chanel për vjeshtë / dimër 2016/17 është Willow Smith. Ajo është bërë muza e e kësaj shtëpie mode në mars, dhe që atëherë, Smith është veshur me  veshje Chanel në ngjarje të mëdha dhe ka shfaqur Chanel në shfaqje të modës.

Por roli i Willow është shumë më tepër se vetëm një ambasador – ajo është ylli i fushatës së re të syzeve vjeshtë / dimër, fotografuar si zakonisht nga Lagerfeld.

3  2

Leave a Reply

%d bloggers like this: