Home / Bota

Bota

Olaf Scholz nuk pret krizë të re financiare

Tronditjet e botës financiare pas kolapsit të dy bankave amerikane dhe krizës së Credit Suisse kanë shtuar shqetësimet për një krizë të re. Scholz nuk shikon rrezik për Europën. Turbulencat në tregun financiar nuk kanë të mbaruar. Pas paketës miliardëshe ...

Read More »