Kosova

Agani takoi udhëheqësit e sektorit farmaceutik të Kosovës

agani-takoi-udh-euml-heq-euml-sit-e-sektorit-farmaceutik-t-euml-kosov-euml-s_hdMinistri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Ferid Agani ka siguruar përfaqësuesit e sektorit farmaceutik se mbështetja e Ministrisë që drejton nuk do të mungojë edhe në të ardhmen me qëllim të ngritjes së përgjegjësisë ndaj qytetarëve në përgjithësi e në veçanti ndaj pacientëve në nevojë.

Ministri Agani ka pritur sot kryetarin e Odës së Farmacistëve të Kosovës, Zehadin Gashi, kryetarin e Shoqatës së Distributorëve Farmaceutikë të Kosovës, Milaim Abdullahu, kryetarin e Shoqatës Farmaceutike të Kosovës, Agim Çaka, si dhe u.d të shefit të Agjencionit Kosovar për Produkte Medicinale, Arianit Jakupi, ku u bisedua për hapat e mëtutjeshëm për avancimin e sektorit farmaceutik të Kosovës.

Ministri Agani i siguroi të pranishmit se mbështetja e tij si ministër, por edhe e menaxhmentit të Ministrisë së Shëndetësisë nuk do të mungojë edhe në të ardhmen siç nuk ka munguar deri më tani.

“Krejt ky angazhim do të bëhet me qëllim të ngritjes së përgjegjësisë që kemi ndaj qytetarëve në përgjithësi e në veçanti ndaj pacientëve në nevojë”, tha Ministri Agani.

Oda e Farmacistëve të Kosovës ka mbajtur kuvendin e saj zgjedhor më 27 qershor, duke zgjedhur kryetarin e saj dhe filluar procesin e konsolidimit dhe funksionimit të saj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button