Rajoni

Banka greke “Eurobank” do të blejë degët bullgare të konkurrentes “Alpha Bank”

bankaBanka greke “Eurobank” do të blejë afro 80 dega të bankës greke “Alpha Bank” të cilat gjenden në Bullgari, njofton Agjencia “Rojters”, duke cituar një përfaqësues zyrtar të “Eurobank”. Këshillat drejtuese të dy bankave do të takohen, që ta finalizohet marrëveshja, deklaroi para agjencisë përfaqësuesi i “Eurobank”. Si pjesë nga angazhimet e ndërmarra në marrëveshjen mbi programin e dytë të shpëtimit për Greqinë nga viti 2012, bankat e vendit po angazhohen t’i ristrukturojnë operacionet e veta, t’i shesin aktivet në Gadishullin Ballkanik dhe të fokusohen kryesisht mbi tregun e brendshëm.m.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button