Rajoni

Borisov: Bullgaria do të marrë pjesë në pakon e shpëtimit të Greqisë

borisovBullgaria do të marrë pjesë në pakon e shpëtimit për Greqinë, sepse ka marrë garanci të plota nga ana e Komisionit Evropian se nuk do të preket drejtpërsëdrejti në financim. Këtë e deklaroi Kryeministri Bojko Borisov para deputetëve gjatë seancës së sotme plenare. Ai shtoi se në qoftë se anarkia dhe kriza në Greqi nuk zgjidhen, kjo do të bëhet kërcënim i drejtë për Bullgarinë sa i përket biznesit, fluksit migracioni, financave, kontrabandës. Sipas Ministrit të Financave Vlladisllav Goranov, pavarësisht nga masat e ndërmarra, kredia-urë për Greqinë nuk duhet të çojë drejt angazhimeve të ardhshme financiare nga ana e Bullgarise..

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button