ParlamentarePolitika

Emrat: Surpriza, tre deputetë të opozitës abstenuan për arrestimin e Arben Ahmetajt

Tre deputetë abstenuan për kërkesën e SPAK, që iu drejtua Kuvendit për heqjen e imunitetit të Arben Ahmetajt, me qëllim arrestimin e tij.

Surpriza ishte se tre deputetët që abstenuan, janë nga opozita.

Agron Duka, Vangjel Dule dhe Fatmir Mediu janë tre deputetët që kanë abstenuar në votimin për arrestimin e Arben Ahmetajt.

Mediu mund të kuptohet, se mund të ketë të njëjtin fat, Vangjel Dule e ka shok te vjeter te shkolles, ndersa Duka me sa duket per solidaritet ndaj Kokes.

Kërkesa e SPAK për arrestimin e Ahmetajt u miratua në seancën e sotme me 117 vota pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button