Kronika

Forcat e Armatosura: Sot starton stërvitja “Joint EFFORT 16”, 19-29 shtator 2016

“Kjo është  stërvitja më e rëndësishme në nivel kombëtar”, deklaron Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Shqiptare, Gjeneralmajor Jeronim Bazo.

Stërvitja zhvillohet me pjesmarrje nga personeli ushtarak dhe civil i Forcave te Armatosura të Republikës së Shqipërisë, si dhe trupat dhe mjetet ushtarake të forcave të armatosura nga Britania e Madhe, Italia, Kosova, Mali i Zi dhe SHBA-ja.

Stërvitja do të zhvillohet në rajonet stërvitore Bizë, Kepi i Palit dhe garnizoni ushtarak “Skënderbej” dhe do të zgfjas nga data 19 deri 29 shtator 2017.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button