Kronika

Genc Gjokutaj zbulon vendin dhe arsyen e përzënies së Irena Gjoka-Maneku-Spata nga Greqia

Prej ditësh, lideri i opozitës, Sali Berisha, ka pyetur Irena Gjoka-Maneku, së fundi, Spata…nëse është përzënë nga ndonjë vend fqinj për çështje “llumi” siç e ka quajtur ai.

Por si gjithmonë, Gjoka-Maneku-Spata ka heshtur përballë pyetjeve të tilla, ashtu siç edhe bëri në rastin e shkarkimit nga detyra prej Berishës në vitin 1996 për paaftësi.

Mirëpo, mesa duket, bëmat e gjyqtares politike të GJKKO-së nuk paskan të sosur.

Avokati Genc Gjokutaj ka zbuluar më shumë nga pyetjet që i drejtohen Maneku-Gjoka-Spatës nga lideri i opozitës.

Gjokutaj përmes një statusi në rrejtin social Facebook, shkruan se Maneku-Gjoka-Spata është përzënë nga qyteti fqinj i Greqisë, Janina, për shkak se ka tentuar të kalojë në Greqi me çertifikatë të falsifikuar, gjë e cila është zbuluar përmes shenjave të gishtërinjve.

Avokati shton se Maneku-Gjoka-Spata ka dashur të martohet me një shtetas grek ndaj edhe ka falsifikuar dokumentat. Një detaj tjetër shumë interesant është edhe blerja e një shtëpie nga gjyqtarja në shtetin fqinj në vlerën e 90-mijë eurove.

Postimi i Gjokutajt:

Të dashur miq!

Irena Gjoka (Maneku) Kryetarja e GjKKO i është dashur mbiemri Spata dhe për këtë arsye ka siguruar një çertifikatë false në Shqipëri!

Qëllimi ka qenë për t’u martuar me një shtetas grek!

Ky falsifikim është identifikuar nga Komisariati i Policisë së Janinës!

Zonja Irena Maneku Gjoka Spata ka edhe gjurmët daltiloskopike të gishtave në kartelën e saj në Policinë e Janinës!

Në vitin 2017 ka bërë një blerje afro 90 mijë € në Greqi për të cilën ka marrë 20% të faturës së blerjes mbrapsht!

Kaq për sot! G👋

Image

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button