Kronika

Gjobë kush lëviz në mjet me fëmijë nën moshën 12 vjeç pa rrip sigurimi apo sistemet e fiksimit! Policia: Merrni masa

Policia Rrugore është maksimalisht për evidentimin dhe dënimin me gjobë nga 5 deri në 15 mijë leke drejtues të mjeteve, të cilët konstatohen duke lëvizur në makinën me nën fëmijën tuaj 12 vjeç, pa rrip sigurimi apo sistemet e fiksimit.
Përmes një komunikimi bëhet me dije se si rezultat i kontrollit është evidentuar dhe goditur rastet e drejtuesve të automjeteve, të fëmijëve fëmijë nën moshën 12 vjeçare, pa sistemet e fiksimit.

“Kur shkelja e një fëmije në moshë jomadhore, ka një veprim mbi drejtuesin e mjetit mbi atë që është ngarkuar me mua ose më shumë fëmijë, kur ai ndodhet në çastin e kryerjes së shkeljeve.

Në rast se shkelësi është drejtuesi i mjetit, numri i masave të së parës administrative, ai i vendoset edhe masa administrative leje pezullimi i së drejtës për një periudhë nga 6 deri në 12 muaj”- thuhet ndër të tjera në njoftimin e policisë  .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button