Haradinaj: Shumë sfida para, por jemi në një rrugë të pakthyeshme

“Kosova ka arritje, por dhe shumë sfida që do t’i kapërcejmë. Ende nuk janë përmbushur të gjitha detyrimet për një shtet modern, por jemi në një rrugë të pakthyeshme”, tha kreu i qeverisë Ramush Haradinaj.

Kosova sot, tha ai, po promovon vlerat demokratike të një shteti të barabartë. “Urime dhe rrugëtim të mbarë vendi tonë”, uroi Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *