Katari publikon listën për Botëror

Botërorin që zhvillohet pikërisht në këtë vend.

katari e zhvillon ndeshjen hapëse kundër Ekuadorit më 20 nëntor. Gjithashtu pjesë e këtij grupi janë edhe Holanda dhe Senegali.

LISTA

Portierë: Saad Al Sheeb (Al Sadd), Meshaal Barsham (Al Sadd), Yousuf Hassan (Al Gharafa).

Mbrojtës: Khoukhi Boualem (Al Sadd), Pedro Miguel (Al Sadd), Tarek Salman (Al Sadd), Abdelkarim Hassan (Al Sadd), Musaab Khidir (Al Sadd), Bassam Al Raëi (Al Duhail).

Mesfushorë: Ali Asad (Al Sadd), Mohammed Waad (Al Sadd), Salem Al Hajri (Al Sadd), Mustafa Tariq Meshaal (Al Sadd), Karim Boudiaf (Al Duhail), Homam Al Amin (Al Gharafa), Assim Madibo ( Al Duhail), Abdulaziz Hatim (Al Rayyan), Jassim Jaber (Al Arabi).

Sulmuesa: Akram Afif (Al Sadd), Hassan Al Haydos (Al Sadd), Ismaeel Mohammad (Al Duhail), Almoez Ali (Al Duhail), Mohammed Muntari (Al Duhail), Ahmed Alaaeldin (Al Gharafa), Naif Al-Hadhrami ( Al Rayyan), Khalid Muneer Mazeed (Al Wakrah).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *