Politika

Kuvendi mban heshtje në nderim të pilotëve të rënë në krye të detyrës

Kuvendi i Shqipërisë mbajti të enjten dy minuta heshtje në nderim të pilotëve të Forcave të Armatosura, kapitenit Florian Deliaj dhe togerit Donald Hoxha, që humbën jetën në krye të detyrës, si pasojë e rrëzimit të mërkurën të një helikopteri ushtarak.
Në nisje të seancës së sotme plenare, ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli tha se dje ushtria shqiptare humbi dy nga ushtarakët e saj më të mirë, familjarët dy djem të mrekullueshëm dhe shoqëria shqiptare dy djem të devotshëm, që sakrifikuan jetën për të realizuar detyrën e tyre. Më pas ajo ftoi deputetët të mbajnë dy minuta heshtje në nderim të dy pilotëve që humbën jetën në mënyrë tragjike.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button