Kronika

Majko: Fituam Tropojën, për herë të parë në Kukës me mbi 2 mijë vota

Partia Socialiste falënderoi sot për mbështetjen në tre bashkitë e qarkut të Kukësit.

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për qarkun e Kukësit, Pandeli Majko paraqiti sot në një dalje në selinë e PS-së fituesit e bashkive në qarkun e Kukësit.

“Kënaqësi të prezantoj fituesit e PS-së, jo vetëm për qytetarët në vendin tonë por edhe për emigrantët e Kukësit dhe Tropojës, që për herë të parë në Tropojë dhe Kukës fituam me mbi 2 mijë vota”, u shpreh Majko.

Majko tha se “zhvilluam një fushatë që nxiti një opinion të tërë publik që të flasë me gjuhën e votës për kandidatët e PS-së, për të vazhduar punët për ndryshimin e Kukësit dhe të Tropojës”.

Rexhë Byberi fitues në krye të bashkisë Tropojë, u shpreh i gëzuar për votëbesimin e marrë nga qytetarët tropojanë. “Ju falënderoj për votën tuaj dhe vlerësimin që më bëtë për punët e kryera deri tani. Ju garantoj se shumë e më shumë punë punë të tjera na presin në 4 vitet në vijim”, tha ai.

Ndërsa Safet Gjici fitues në krye të bashkisë Kukës, falënderoi të gjithë banorët e Kukësit për mbështetjen e dhënë në këto zgjedhje dhe veçanërisht tha ai, mirënjohje të veçantë për votën e emigrantëve kuksianë, që erdhën dhe na mbështetën.

“Kukësin e kemi futur tashmë në rrugën e zhvillimit të pandalshëm dhe të gjitha projektet që kemi prezantuar do t’i bëjmë realitet në vitet në vijim me  mbështetjen e qeverisë”, tha Gjici.

Në qarkun Kukës, bën pjesë dhe bashkia e Hasit, e cila nuk u fitua nga kandidati i PS-së.

Majko shprehu mbështetjen për votuesit e Hasit teksa tha se ne nuk mund t’i shmangim ata që na mbështetën. “Halit Mulja dhe socialistët e Hasit do të kenë dy deputetë në mbështetje të tyre dhe Hasin nuk e konsiderojmë të humbur, pasi do të na ketë nga pas. Faleminderit të gjithë atyre që na votuan dhe na besuan të ardhmen e vendit”, tha Majko.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button