Me mbi 19 mijë euro në kufi, vihet nën hetim shtetasi italian

Në dalje të Shqipërisë policia ka kaluar në vijën e dytë, për kontroll më të imtësishëm, motomjetin tip “Hyundai”, me drejtues shtetasin italian G. C.

Gjatë kontrollit të ushtruar në motomjetin e tij, shërbimet e Policisë Kufitare gjetën dhe sekuestruan 19.450 euro, të cilat ai  nuk i kishte deklaruar sipas përcaktimeve ligjore në fuqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *