Mero Baze tallet me Blushin: Ka më shumë leverdi të merret me plehra, se me libra

Ben Blushi çdo Panair Libri këto vitet e fundit, nxjerr ndonjë libër.

Dhe rri nga mëngjesi në darkë aty, duke shitur libra.

Ndërkohë gazetari Mero Baze, ka ironizuar së fundmi Blushin.

“Dikush t’i thotë kësaj agjencisë së marketingut që propozon librin e Blushit për Nobel se pagesa për Nobel është 1 milion euro, kurse pagesa nga inceneratorët 2.5 milion euro.

Ka më leverdi të merret me plehra”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *