Kronika

Ndërtimi i rrugës Tiranë-Elbasan, Gjiknuri në SPAK: Nisi me vlerë 240 mln euro e përfundoi me 400 mln euro!

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri është paraqitur këtë të premte në ambientet e SPAK.
Në më pak se 30 minuta se Gjiknuri është marrë në pyetje nga prokurorët e posaçëm lidhur me abuzimet gjatë zbatimit të projektit të rrugës Tiranë-Elbasan.

Para mediave, Gjiknuri deklaroi se është paraqitur në SPAK për të dëshmuar për një nga abuzimet më të mëdha në rrugën Tiranë-Elbasan, që sipas tij ishte kontraktuar për t’u ndërtuar me një vlerë që nisi me 240 milionë euro dhe përfundoi me 400 milionë euro.

Isha për të dëshmuar në lidhje me rolin tim si Ministër në konstatimin e një nga abuzimeve më të mëdha në historinë e rrugëve në Shqipëri. Rruga Tiranë-Elbasan e cila ishte kontraktuar me 250 milion euro dhe përfundoi me një kosto 400 milion euro. Shpjegimet e mia i dhashë në Prokurori, kështu që skam ndonjë gjë për të shtuar ”, deklaroi Gjiknuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button