Parlamentare

Përshkallëzohen tensionet mes opozitës dhe Gardës

Deputetët ‘shkallmojnë’ derën e Kuvendit

Përshkallëzohen tensionet në hyrje të Kuvendit. Teksa deputetë të opozitës tentojnë të hyjnë, ata janë penguar nga Garda. Ndërkohë, Flamur Noka dhe disa të tjerë shkallmuan derën.

Deputetët e opozitës, në pamundësi për t’u futur nga dera kryesore në parlament kanë tentuar të futen nga dera e pasme e Kuvendit. Por edhe në derën e pasme, deputetët u hasën me punonjësit e Gardës.

‘Nuk respektoj asnjë vendim të Lindës’- tha Noka.

‘Janë më shumë forca sigurie se punonjës të administratës së Kuvendit’- tha Bardhi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button