Kronika

PS merr edhe Kolonjën/ Vijon numërimi i kutive në Pogradec, Devoll, Korçë dhe Maliq

Pogradeci : 36 kuti të numëruara

Ilir Xhakolli PS 6641 vota
Zini Tollozhina BF 3598 vota

Devolli : 28 kuti të numëruara
Eduard Duro PS 5607
Elvis Hajderlli BF 5224
Çlirim Hoxha 67

Korça : 70 kuti të numëruara

Sotiraq Filo PS 9410
Ledina Alolli BF 5636

Maliq : 27 kuti të numëruara
Gezim Topciu PS 4794
Alfred Gega BF 2263

Kolonja : 28 kuti / Përfundimtare
Erion Isai PS 3873
Ethem Lumani BF 2150

Pusteci : 8 kuti / Përfundimtare
Pali Kolefski PS 1374
Pandi Jani BF 731

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button