Teknologji

Televizori që mund të paloset

tvKompania LG ka shfaqur gjatë ditës së shtunë (dje) ekranin gjigant, të cilin ju mund ta rrotulloni dhe ta merrni me vete kudo që shkoni. LG ka treguar punën e bërë në versionin 18 inç duke thënë se ekrani 60 inç do të dalë në shitje në vitin 2017. Ekrani HD Ultra përdor një cipë speciale në vend të plastikës e cila lejon që ai të mbështillet në formën e një tubi që mund të merret me shumë lehtësi edhe për transport. Paneli mund të jetë i mbështjellë deri në një rreze prej 3cm pa ndikuar funksionin e ekranit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button