Parlamentare

Tensione në Kuvend, dëgjohen plasaritje, thyhet dera e Parlamentit

Ne derën e Kuvendit po vazhdojnë tensionet, pasi garda nuk po lejon deputetët e opozitës që të futen në seancë. Kjo ka sjellë dhe acarimin e deputetëve, pasi nuk po lejojnë që të kryejnë detyrën e tyre.

Në këto momente është dëgjuar dhe një plasaritje në Kuvend, ku dyshohet se janë thyer xhamat e derës së Kuvendit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button