Kronika

Video/ Ekipi shqiptar lokalizon 25 persona të bllokuar nën rrënojat e një hoteli në Malatya, gërmojnë me duar

Ekipi shqiptar i shpëtimit ka mundur të lokalizojë rreth 25 persona të cilët kanë mbetur nën rrënojat e një hoteli të shembur nga tërmeti I tre ditëve me parë në Malatya të Turqisë.
Me anë të kamerave termike ushtarakët shqiptarë kanë mundur të lokalizojnë 25 persona, 8 prej të cilëve janë gjetur dhe po mundohen t’i nxjerrin.
Ekipet po gërmojën edhe më dorë që mund t’i nxjerrin ata që kanë mbetur nën rrënoja tashmë prej tre ditësh.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button