Home / Moda

Moda

Ikona e modës Kate Moss shkëlqeu

Kate Moss me një fustan transparent dhe jeshil u shfaq në ceremoninë vjetore të ndarjes së çmimeve dhe tregoi pse konsiderohet mbretëresha e stilit Kate Moss u shfaq në ceremoninë e ndarjes së çmimeve në New York dhe ndërgjegjësoi publikun ...

Read More »

Magjepsja “pa kufij” e Armanit

“Pa kufij, e pasur, dhe që bazohet në shumë kultura, për të krijuar një modë ku përfshirja është kundër përjashtimit. Giorgio Armani e përshkruan kështu koleksioni e tij për vjeshtë-dimër 2018 në Milano. Ndikime etnike aziatike, afrikane dhe vende të ...

Read More »