Të gjitha tonet e bezhës në veshjet e pranverë- verë 2019

Jemi vetëm në muajt e parë të 2019-ës, por që tani një ngjyrë në veshje ka mundur të mbizotërojë pasarelat dhe rrjetet sociale, të gjitha tonet e bezhës.

Ngjyrat e ngrohta e të ëmbla si kapucino, biskotë, apo e bardha në panë dominuan pasarelat e pranverë-verës 2019 dhe ky trend është përqafuar edhe në jetën reale.

Këto tone ngjyrash do t’ju bëjnë të dukeni elegante, të sofistikuara dhe plot elegancë. Çelësi i suksesit është të kombinoni disa nuanca të bezhës dhe të eksperimentoni me materialet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *