Politika

Basha-Mustafaj: Kosova e ka kornizën ligjore që të sigurojë konsolidimin e demokracisë

Kryetari-i-Partisë-Demokratike-pret-kryetarin-e-LDK-së-Isa-Mustafa-534x350Kosova ka të gjithë kornizën ligjore dhe institucionale për të siguruar konsolidimin e demokracise dhe shtetit ligjor dhe përparimin e mëtejshëm në të gjitha fushat e mirëqeverisjes dhe shërbimit ndaj qytetareve, u shpreh Kreu i PD-së, Lulzim Basha në takimin me Kryetarin e LDK, Isa Mustafa.

Basha vlerësoi marrëdhëniet PD-LDK, mes të cilave, bashkëpunimi lindi që herët nën drejtimin e Presidentit Rugova dhe liderit historik të PD, Sali Berisha, por tashmë edhe si parti simotra, anëtare të Partise Popullore Europiane, ku se bashku ngrejne zërin dhe punojnë për interesat e shqiptarëve dhe perspektivën europiane e euroatlantike të kombit tonë.

Kryetari i Partisë Demokratike pret kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa 1

Pjese e diskutimit ishte edhe bashkëpunimi i mëtejshëm mes dy partive, në kuadrin e forcimit dhe zhvillimit të demokratizimit të tyre, në menyre që t’i sherbejne më mirë interesave të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës dhe shqiptarëve kudo që janë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button