roze

Bebe Rexha dhe Dua Lipa përballen me njëra-tjetrën

Të dyja janë artiste me origjinë shqiptare, të cilat kanë vendosur që karrierën e tyre muzikore ta zhvillojnë jashtë kufijve shqiptare, duke shkëlqyer në arenën ndërkombëtare.

Bebe Rexha dhe Dua Lipa do të përballen me njëra-tjetrën ne eventin më të rëndësishëm të muzikës “MTV EMA”, të cilat janë të nominuara në të njëjtën kategori “Best Push” përkrah emrave të njohur të muzikës si Charie Puth, Jonas Blue, Lukas Graham dhe shumë të tjerë.

“MTV EMA 2016” do të mbahet në Holandë ku Bebe Rexha, përveçse është një nga kanditatet për të fituar ndonjë çmim, do të jetë gjithashtu në rolin e drejtueses së këtij eventi të rëndësishëm. Ju mund të vazhdoni t’i votoni ende të dyja artistet në http://tv.mtvema.com/vote#cat=best-push

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button