Dhunohet me sende të forta gazetari investigativ Adriatik Doçi

Gazetari i investigativ i Report Tv, Adriatik Doçi, është dhunuar ditën e sotme nga persona ende të paidentifikuar. Gazetari është ndjekur nga disa persona nga pas dhe më pas është goditur me sende të forta, pranë banesë së tij në Tiranë.

One thought on “Dhunohet me sende të forta gazetari investigativ Adriatik Doçi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *