Kronika

Keshilli i Mandateve lejon arrestimin e Arben Ahmetaj

Në mbledhjn e Këshillit të Mandateve, PS dhe PD kanë dhënë autorizimin për të arrestuar ish-ministrin Arben Ahmetaj.

Vijon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button