Politika

Kryeministri Rama prezanton projektin për transformimin e bulevardit të Bashkisë së Dibrës

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar projektin për transformimin e bulevardit të Bashkisë së Dibrës.

Kryeministri Edi Rama ka postuar sot ne Facebook ,foto nga projekti i Rilindjes Urbane per transformimin e bulevardit të Bashkisë së Dibres.

“Ka nisur puna për transformimin rrënjësor të bulevardit të Bashkisë së re Dibër pas një periudhe të parë hartimi projektesh, të cilat deri vjet kur kjo bashki u drejtua nga demokratët, nuk kishte asnjë projekt dhe nuk paraqiti asnjë kërkesë serioze në qeveri nga 2013 deri në 2015…”, shkruan Kryeministri Rama ne Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button