Politika

Luan Rama kërkon seancë dëgjimore për radarët

Luan Rama, nënkryetari i LSI-së, ka propozuar një seancë dëgjimore për problemin e radarëve, kërkesë që është hedhur poshtë nga kryetarja e komisionit të sigurisë, Ermonela Felaj.

Rama kërkoi seancë dëgjimore me drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë dhe drejtorin e SHISH, Prokurorin e Përgjithshëm dhe kryetarin e KLSH-së.

“Seancat dëgjimore në komision për të ushtruar kontrollin parlamentar, për transparencë ndaj një çështjeje të rëndësishme”, ka thënë z. Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button