Ekonomia

Mentionlytics sjell funksionalitetin e Monitorimit të Internetit dhe Medias Sociale për Bizneset

Ndërtimi i një prezence të suksesshme të web është thelbësore për rritjen e çdo biznesi. Meqënëse nevoja për markat për të monitoruar famën e tyre online po bëhet më kërkuese, ajo gjithashtu po zgjerohet për kompanitë e vogla dhe gjithashtu individët (artistët, politikanët, njerëzit e famshëm etj.) të cilët mund të përdorin këtë pasuri të informacioneve online për të përmirësuar imazhin e tyre, tregtuar produktet e tyre dhe për të ndërtuar një komunitet të fuqishëm online.

Edhe pse ka zgjidhje të ndryshme të Monitorimit të Medias Sociale në treg, pjesa më e madhe e këtyre fokusohen në bizneset e mesme dhe të mëdha, me abonime që fillojnë në disa qindra dollar amerikan në muaj, ndërsa opsionet më të lira ofrojnë funksionalitet bazë, që kufizohet zakonisht zakonisht në monitorimin e vetëm një ose dy kanaleve sociale, duke lënë një sasi të madhe informacionesh të paeksploruara. Megjithatë, duke kërkuar në ëeb dhe duke krahasuar çmimin dhe sasinë e rezultateve të mira, ne kemi gjetur një kompani të re dhe realisht premtuese të Monitorimit të Markave që ne kemi testuar; dhe rezultatet? Ajo ishte një platformë e lehtë për këdo për tu përdorur krahasuar me kompanitë e markave të tjera të monitorimit. Mentionlyticsështë marka që na zunë sytë, ne do të tregojmë se sa e dobishme është ajo për kompaninë tuaj dhe ju thjesht mund ta provoni nëse po kërkoni për një mjet të Monitorimit të Markës.

Çfarë është Mentionlytics?

Mentionlytics, një mjet Monitorimi i Web dhe Medias Sociale i avancuar, sjell këto shërbime për kompanitë e reja dhe kompanitë e vogla-të mesme si dhe individët (artistët, politikanët, njerëzit e famshëm etj.), që ofron një model çmimi të përshkallëzuar duke filluar nga një abonim i përballueshëm për vetëm 29 Dollarë (ofertë me kohë të kufizuar) me funksionalitet të plotë të mundësuar.

Mentionlytics i jep përdoruesve të saj mundësinë për të parë çfarë thonë njerëzit online rreth markës së tyre, konkurrentët e tyre dhe industrinë e tyre duke ndjekur referencat e emrit ose produkteve të tyre në të gjithë Median Sociale (Twitter, Facebook, YouTube, Piniterest, Instagram etj.).

Veç kësaj, ajo mundëson funksionalitetin e avancuar të monitorimit të përmendjes në ëeb, një tipar unik për gjetjen e përmendjeve tuaja përmes çdo ëebsite si faqet e lajmeve, blogerat, faqet tregtare, forumet, faqet e internetit të kompanive, faqet e internetit të qeverisë etj.

Veç kësaj, të dhënat e ndikuesve kryesor u japin tregtuesve pistat për të cilat ata kanë nevojë për të formuar partneritete me personat kyç dhe evangjelistët e medias sociale në mënyrë që ata të rrisin prezencën e tyre online.

Për më tepër, Mentionlytics ofrom funnksionalitete më të avancuara si: analizën e mendimeve (klasifikimi automatik i përmendjeve në negative dhe pozitive), integrimi Trello, njoftimet me e-mail të konfiguruar, arkivimi historik i përmendjeve, filtrimi dhe kërkimi brenda rezultateve, kapja me auto-screenshot e përmendjeve në ëeb, gjenerimi infografik dhe eksportimi i përmendjeve në Excel ose PDF.

Veç kësaj, një prej aplikimeve më të dobishme megjithatë, është përdorimi i saj për të zbuluar Pistat e Marketingut duke ndjekur fjalët kyçe të lidhura me sektorin e tregut tuaj.

Çfarë mund të bëni me Mentionlytics:

  • Të krijoni Llogarinë tuaj në sekonda vetëm duke përcaktuar markën tuaj ose emrin e produktit
  • Të ndiqni markën tuaj, konkurrentët dhe përmendjet e industrisë në Internet, pavarësisht nëse Twitter, Facebook, Youtube, faqe lajmesh, blogera ose çdo faqe tjetër interneti.
  • Bashkohuni me bisedat përkatëse që ne zbulojmë për të folur rreth markës tuaj.
  • Gjeni Pistat e Marketingut dhe Shitjeve duke monitoruar fjalët kyçe të lidhura me tregun tuaj të synuar.
  • Mban në ndjekje të ngushtë se çfarë po bëjnë konkurrentët tuaj.
  • Gjen ndikuesit kryesor dhe ‘përmendësit’.

Ju mund të provoni Mentionlytics falas për të parë së çfarë mund të bëjë ajo për markën tuaj në çast thjesht duke shtypur Kompaninë tuaj ose emrin e Produktit në:

Free Brand Monitoring with Mentionlytics

Për më shumë informacione dhe kërkesa për provë falas, ju lutem kontaktoni: Anna Bezhani,pr@mentionlytics.com, http://www.mentionlytics.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button