Te ndryshme

Merkel: Për 60-vjetorin? Dua shëndet dhe çka më lumturon

merkelMë 17 korrik kancelarja gjermane, Anglea Merkel feston 60-vjetorin e lindjes. Por, çfarë kërkon zonja e lindur dhe e arsimuar në ish-Republikën Demokratike Gjermane? ”Kërkoj të jem mirë me shëndet dhe të bëj gjithmonë atë që më lumturon”, përgjigjet kancelarja gjatë një interviste për stacionin e njohur televiziv gjerman, ZDF. Lidhur me pyetjen për të ardhmen, Merkel thotë se ”dua të vë rregull në legjislaturës aktuale dhe më pas të shohim”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button