Kronika

Ndryshime në Policinë e Shtetit/ Në Shkodër emërohet shef komisariati Idriz Daulle

Policia e Shtetit ka bërë ndryshime në disa komisariate të vendit.
Drejtuesit e komisariateve në Sarandë, Pogradec, Bilisht, Kavajë, Shkodër, komisariati nr. 2 Tiranë  dhe Krujë kanë ndryshuar.
Në komisariatin e Sarandës është emëruar Oltion Agolli, në Pogradec Klodian Kondi, kurse në Shkodër Idriz Daulle.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button