Politika

Rama bëhet operacion nga apendiciti në QSUT, mjekët: Brenda 24 orëve del nga spitali

Ishte fillimisht zyra e shtypit e qeverisë që njoftoi se pas kryerjes së disa testeve imazherike në qendrën spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’, kreu i qeverisë u diagnostikua me apendiciti akut.

Në bazë të rekomandimit të mjekëve të shërbimit të urgjencës , kryeministri iu nënshtrua operacionit për heqjen e apendiciti në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Operacioni u krye nga ekipi i mjekëve kirurgë dhe anestezistë, nën drejtimin e prof. Arben Gjata, shef i shërbimit të kirurgjisë në QSUT.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button