Parlamentare

Shqipëri, zgjidhja e ngërçit politik ende e largët

Në Shqipëri zgjidhja e ngërçit politik të krijuar për shkak të kundërshtive të forta mes shumicës dhe opozitës për hetimin e zgjedhjeve  duket se është sërish shumë e largët. Demokratët rrëzuan sot si antikushtetues propozimin e funidt të partisë socialiste ku ajo hiqte dorë nga fletet e votimit. Opozita në komisionin e ligjeve braktisi diiskutimet e mëtejshme duke deklaruar se e djathta nuk pranon transparencën pasi sipas saj kërkon të vjedhë edhe zgjedhjet e ardhshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button