roze

Shqiptari mahnit jurinë e “The Voice of Germany”

Shpresim Ahmeti i ka mahnitur të gjithë me zërin e tij në performancën e parë në “The Voice of Germany”.

Ai interpretoi këngën “This is a mans ëorld” nga James Broën dhe me zërin tij bëri për vete menjëherë anëtarët e jurisë të sezonit të 6 të “The Voice of Germany”.

18-vjeçari shqiptar është një student në gjermani, por kësaj performace mori një vëmendje të madhe nga mediat në Gjermani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button