Kronika

SPAK kërkon arrestimin e tij/ Arben Ahmetaj ndodhet në Angli

Ish-zëvendës kryeministri Arben Ahmetaj ndodhet në Angli. Kjo u bë e ditur nga avokati i tij Henrik Ligori, i cili përpara SPAK pretendoi se ai do të kthehet në Shqipëri, vetëm në momentin që do të ketë fituar lirinë.

‘Ndodhet në Angli pranë vajzës, do vijë kur të fitojë lirinë’

Henrik Ligori ka deklaruar se Ahmetaj ndodhet pranë familjes së tij, dhe se do të kthehet në Shqipëri kur të ketë lirinë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button