Kronika

Tiranë, gjendet një kufomë në landfillin e Sharrës

Mesditën e sotme punëtorët e pastrimit kanë gjetur një kufomë në landfillin e Sharrës.

Me të marrë njoftimin, një grup hetimor është nisur në drejtim të vendit të ngjarjes për të bërë verifikimet e duhura. Pritet qe kufoma ti nenshtrohet ekspertizes, cka do te nxjerre shkaqet e vdekjes dhe identifikimin e tij.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button