Trafik kilometrik në pikën kufitare të Hanit të Hotit, qindra automjete drejt Shqipërisë

Radhë të gjata trafiku, janë krijuar ditën e sotme në hyrje të pikës kufitare të Hanit të Hotit.

Qindra automjete kanë krijuar radhë kilometrike, ku emigrantë të shumtë po kthehen në vendlindje për pushime por edhe turistë të huaj që vijnë të vizitojnë Shqipërinë.

Gjatë muajit të korrikut ka pasur fluks të madh turistësh të huaj në bregdetin e vendit, dhe I tillë pritet të jetë edhe gushti.

Korresp.24-ore.com

Korresp.24-ore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *