Rajoni

Vuçiq: Në Serbi janë investuar 60 përqind e investimeve të huaja direkte të Ballkanit Perëndimor

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka publikuar sot një video në llogarinë e tij në Instagram, në të cilën transmeton lajme të rëndësishme për vlerën e investimeve të huaja direkte.

“Qytetarë të Serbisë, një lajm i mrekullueshëm që sapo mora, që nga tetori i këtij viti kemi marrë dhe kemi marrë dhe kemi tërhequr më shumë se tre miliardë e 140 milionë euro investime të huaja direkte, bindshëm më së shumti në rajon, besoj se do të jenë më shumë se 60 për qind e totalit të investimeve të huaja direkte, investime për Ballkanin Perëndimor”, tha presidenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button