A ishte Taulant Balla ai qe eleminoi Gramoz Rucin?

Seanca e parafundit e parlamentit te Shqiperise me teper kishte vlere per ato qe u folen jashte salles, ne kafet e Kuvendit , se sa per ato qe u diskutuan ne seance.

Ra ne sy biseda midis nje grupi deputetesh qe nuk do te jene me pyese e parlamentit me nje grup deputetesh qe do te jene perseri ne legjislaturen e re qe fillon ne shtator. Mendimi i tyre i perbashket ishte se Taulant Balla eleminoi figura te rendesishme te PS nga listat sic ishin Musa Ulqini dhe Anastas Angjeli, me qellim qe te grumbullontea sa me shume vota per vete duke e shpallur veten njeriun me te votuar ne Shqiperi shume me teper se krzetari i Partise Socialiste Edi Rama. Gjithashtu ata theksuan fushaten personale te tij ku lejoheshin vetem postera me fotografine e Taulant Balles, thirrje per te votuar vetem Taulant Ballen dhe deri porosite qe ishin dhene per kryetaret e bashkive te qarkut apo per Taulant Ballen.

Ne diskutime u perqendruan per vendin qe pretendon Taulant Balla qe duket se, pas doreheqjes se detyruar te Gramoz Rucit, do te jete ai i kryetarit te Kuvendit. Mendimi i perbashket i grupit te deputeteve socialiste ishte se  Gramozit ja futi Taulanti. A thua te jete e vertete se Gramozi u eleminua nga miku i vet i ngushte Taulant Balla?

Te presim dhe te shohim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *