Sociale

Bashkia: Sheshi Skënderbej, gati për verën 2017 (fotot)

Bashkia e Tiranës po vazhdon punën në Sheshin Skënderbej, teksa ka postuar këto foto në profilin në Facebook, shkruan:

“Kemi rikuperuar dhomën teknike dhe depozitat për shatërvane, shtresat nëntoke e tubacionet në proces, pastaj pllakat dhe pemët. Gati për verë 2017!”

14591647_10154671192021926_4367996718720064263_n

14595691_10154671212516926_3943403821668962630_n

14633375_10154671196721926_1787832321845922457_o

14633522_10154671201136926_2251750653526216403_o

 

14670658_10154671204276926_5131130222462035848_n

14690996_10154671209531926_8477258280351027072_n

14729212_10154671208751926_8740742359931452907_n

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button