Politika

Boçi drejt zgjedhjes si kandidat për Bashkinë e Elbasanit, ja kush e merr mandatin e nënkryetarit të PD

Futja e nënkryetarit të PD-së, Luçiano Boçi në Primaret për zgjedhjen e kandidatit të opozitës në Lokalet e 14 majit, do të ndryshojë edhe listën e deputetëve në qarkun e Elbasanit.

Boçi ishte deputeti më i votuar në këtë qark dhe arriti të thyejë listën e kandidatëve në Elbasan, teksa renditej i shtati fillimisht, por në fund u fut në listën fituese të gjashtë vendeve që PD fitoi.

Sipas rezultateve përfundimtare të nxjerra nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, mandatin që do të lërë Boçi e merr Qani Xhafa, ish drejtuesi i komunës Labinot Mal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button