Davos, Rama takon sërisht Vuçiçin: Bashkëpunimin bilateral e rajonal dhe dialogu mes Serbisë e Kosovës

Pas një takimi informal ditën e parë të Forumit të Davosit mes kryeministri shqiptar Edi Rama dhe atij serb Aleksandar Vuçiç, dje të dy personalitetet kane zhvilluar takimin e tyre zyrtar.

Sikurse shkruan vetë zoti Rama rreth këtij takimi në Fejsbuk, ata kanë biseduar për bashkëpunimin bilateral e rajonal dhe ecurinë e dialogut mes Serbisë e Kosovës.

Një ditë më para duke folur për mediat serbe zoti Rama ka shprehur dëshirën që Shqipëria dhe Serbia të hynë në BE sëbashku me presupozimin që Serbia të njohi Kosovën.

One thought on “Davos, Rama takon sërisht Vuçiçin: Bashkëpunimin bilateral e rajonal dhe dialogu mes Serbisë e Kosovës

  1. Perse me kokefortesi vazhdoni te perdorni ne menyre te gabuar mbiemrat e serbeve? Pese germen e trete “č” dhe te fundit “ć” i shkruani ne shqip njesoj “ç”. Edhe nje here, per ju dhe per te gjithge te tjeret brenda kufijve artificial te shtetit shqiptar, germa “č” serbisht eshte baraz me germen “ç” shqip, kurse germa “ć” baraz me “q” shqip. Pra eshte Vuçiq e jo Vuçiç. Njesoj me Dačić = Daçiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *